Törley Excellence Sárga muskotály fehér 10% 0.75L

Törley Excellence Sárga muskotály fehér 10% 0.75L

Egységár: 1 998 Ft/l

Leírás

A pezsgő világtrendnek megfelelően itthon is egyre népszerűbbek a festett palackos buborékos italok. A külföldi ismert pezsgőgyártók, mint a Möet Chandon, a G.H. Mumm, a J.P Chenet, a Zonin a Fürst von Metternich vagy a Henkell már évek óta készítenek neves alkalmakra limitált kiszereléseket.

A szezonra készülve a Törley Pezsgőpincészet idén ősszel dobja piacra legújabb meglepetését, a fehér palackos, tartályos erjesztésű fajta pezsgőt édes és száraz ízben. A bevezetést hosszas piackutatás előzte meg. Nem titok, hogy a férfias fekete szín is bemutatásra került, de a magyar fogyasztó egyértelműen a fehér szín mellett tette le a voksát. Az új pezsgő a jelenlegi kiszereléssel össze nem téveszthető módon még több eleganciát sugall, tökéletes ajándék az ünnepekre. A jól ismert kiszerelés fehér ruhába bújt, a címkék megszokott formáját pedig az arany-kék és arany-fehér színvilág jellemzi. A különleges külső lenyűgöző belsőt rejt, a száraz 100% Chardonnay, az édes pedig Sárga muskotály szőlőfajtákból készült. A palack felbontásakor parafa dugó teszi teljessé az eleganciát és minőséget.és a belőle készülő méz.

Az édes, illatos pezsgő szerelmeseinek kedvez a pezsgőpincészet az Excellence Sárgamuskotály doux pezsgőjével. Az új tétel különlegessége az, hogy sárga muskotály szőlő borából készül és az édességi kategória kialakításához friss sárga muskotály mustot is alkalmaznak a pezsgőmesterek. A friss mustnak köszönhetően a muskotályos illatok intenzíven mutatkoznak meg a kitöltött italban. Belekortyolva a friss muskotályos szőlő ízével szembesül a fogyasztó.”