Törley Excellence Chardonnay különlegesen száraz fehér 12,5% 0.75L

Törley Excellence Chardonnay különlegesen száraz fehér 12,5% 0.75L

Egységár: 1 865 Ft/l

Leírás

A pezsgő világtrendnek megfelelően itthon is egyre népszerűbbek a festett palackos buborékos italok. A külföldi ismert pezsgőgyártók, mint a Möet Chandon, a G.H. Mumm, a J.P Chenet, a Zonin a Fürst von Metternich vagy a Henkell már évek óta készítenek neves alkalmakra limitált kiszereléseket.

A szezonra készülve a Törley Pezsgőpincészet idén ősszel dobja piacra legújabb meglepetését, a fehér palackos, tartályos erjesztésű fajta pezsgőt édes és száraz ízben. A bevezetést hosszas piackutatás előzte meg. Nem titok, hogy a férfias fekete szín is bemutatásra került, de a magyar fogyasztó egyértelműen a fehér szín mellett tette le a voksát. Az új pezsgő a jelenlegi kiszereléssel össze nem téveszthető módon még több eleganciát sugall, tökéletes ajándék az ünnepekre. A jól ismert kiszerelés fehér ruhába bújt, a címkék megszokott formáját pedig az arany-kék és arany-fehér színvilág jellemzi. A különleges külső lenyűgöző belsőt rejt, a száraz 100% Chardonnay, az édes pedig Sárga muskotály szőlőfajtákból készült. A palack felbontásakor parafa dugó teszi teljessé az eleganciát és minőséget.és a belőle készülő méz.

A száraz pezsgők kedvelőit az Excellence Chardonnay extra sec pezsgővel örvendezteti meg a pincészet, mintegy hiánypótlásként, hiszen a Törley portfolió idáig nem tartalmazott különlegesen száraz kategóriába sorolható pezsgőt. Alapbora a pezsgőkészítésben klasszikusnak számító Chardonnay, mely a friss szőlő szépségeit hordozza magában. Fajtapezsgőként a 100% Chardonnay alapbor friss, üde savai csodálatos illat-és zamatanyagai köszöntik a száraz pezsgők kedvelőit. A finom eloszlású buborékok, mintegy gyöngyfüzér szállnak fel a pohárba töltött italból..