542383 342545022483022 803124825 n

Termékkereső
Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Esetleges rendellenes működés esetén kérjük frissítse böngészőjét!

Ajánlott böngészők: Firefox 3, Internet Explorer6, Google Chrome 10, Opera 10, Safari 5 vagy újabb.

Látogassa meg a Ital-haz.hu webüzletet a ShopManianJack Daniels Honey 35% 0.7LJack Daniels Master Distillers Series No. 2 pdd. 0.7L

Jack Daniels Master Distillers Series No. 1 pdd. 0.7L


Jack Daniels Master Distillers Series No. 1 pdd. 0.7L
Tekintse meg a nagy képet


Ár: 13 999 Ft
Egységár: 19998 Ft/l
SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

 

Amerika lerégebbi lepárlójaként, hosszú történetünk során mindössze 7 ember volt felelős a whiskykészítés felügyeletéért, ellenőrzéséért.
A sor egészen Mr. Jack-ig nyúlik vissza.


Mivel is fejezhetnénk ki jobban e 7 ember szakértelme  iránti tiszteletünket, mint a
Jack Daniel’s Master Distiller sorozattal.  

Ez az egyedi gyűjthető kollekció lehetővé teszi, hogy megosszuk gazdag márkatörténetünket és emlékeztessük a fogyasztókat a Jack Daniel’s különlegességére.

A Jack Daniel’s Master Distiller #1 az első darabja ennek az új limitált kiadásnak. A csomagolás  feleveníti „Jack Daniel aranykorát”, amikor Mr. Jack receptje és minőség iránti elköteleződése megszületett. A palack oldalán található címke meséli el a legenda születését és Mr. Jack ma is érvényes filozófiáját. “Every Day We Make It, We’ll Make It The Best We Can”.  Minden palack Jack Daniel portréjával  ellátott elegáns és autentikus, díszdobozban érkezik.

 

Fogyasztói elköteleződés:

     A díszdoboz hátcímkéjén található QR kód segítségével a fogyasztók regisztrálhatják a palackukat

    Azok a fogyasztók, akik az okostelefonjukkal beolvassák a címkén található QR kódot letölthetnek egy videót Jack Danielről, illetve regisztrálhatják a palackjukat a  jackdaniels.com –on belépve ezzel a „ Jack baráti körbe”, ahonnan folyamatosan aktualitás információhoz juthatnak.

 

 


Üdvözöljük az Újgyőri Italház Weboldalán


Az Italház elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. 18 éven aluliknak a szeszes ital fogyasztását nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

Elmúlt már 18 éves?

Igen Nem
Belépés

pp2

Kosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Az oldal generálásának ideje: 0.002031 seconds