542383 342545022483022 803124825 n

Termékkereső
Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Esetleges rendellenes működés esetén kérjük frissítse böngészőjét!

Ajánlott böngészők: Firefox 3, Internet Explorer6, Google Chrome 10, Opera 10, Safari 5 vagy újabb.

Látogassa meg a Ital-haz.hu webüzletet a ShopManian



Teeling Small Batch Irish whiskey 46% 0.7LTequila Rose Cream Liquer 0,7L

Tequila El Jimador Blanco 0.7L


Tequila El Jimador Blanco 0.7L
Tekintse meg a nagy képet


Ár: 5 150 Ft
Egységár: 7357 Ft/l








SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Mexikó első számú, 100%-ban kék agavéből készült tequilájának kulcsa a megfelelő adottságok együttes jelenlétében keresendő. A gyártás Amatitan apró falucskájában, Jalisco megyében, Guadajara mellett indul, ahol a kék agavé a vidék gazdag termőföldjébe kerül. Amikor a tequila itt, Jalisco megyében, az ital őshazájában készül a mexikói kormány által előírt szigorú szabályozások szerint, azt a címkén a „NOM” szabvány és „Envasado de Origen Mexico” védjegy jelöli. Az agavé ültetvények büszkén állnak a Casa Herradura Tequila Ház birtokán, ameddig csak a szem ellát ragyogó, színpompás tájat festve. Hét-nyolc évnyi türelmes gondoskodás után csak a legérettebb és legegészségesebb agavékat aratják le az ’El Jimador-ok’ (ültetvényesek), ezzel kezdődik Mexikó első számú kék agavéből készült tequilájának gyártása. Az El Jimador Tequilát egy természetes gyártási folyamat eredményeként kapjuk, egy olyan folyamat eredményeként, mely sohasem tekinthető befejezettnek, míg el nem éri a tökéletességet. Ez a tradicionális módszer jelenti az ital sikerének kulcsát. A begyűjtött agavé növények szívét lassú gőzzel főzik tradícionális agyag kemencében türelmesen hagyva a keményítő cukorrá való átalakulását. Aztán, egy hasonlóan lassú és alapos hűtési folyamat után, a megfőtt agavé zamatos levet ereszt, és így készen áll az erjesztéshez. Az agavé levének cukortartalma természetes erjesztési folyamat során alakul át alkohollá. Ellentétben más gyártókkal, melyek kereskedelmi élesztőket használnak az erjedési folyamatok felgyorsítására, az El Jimador tequila elkészítésénél kizárólag a lepárlóban, a levegőben található természetes élesztő gombák segítik elő az erjedést, így adva különleges ízvilágot a Casa Herradura tequila márkáinak. Az erjesztés után a megmaradt agavélevet kétszer desztillálják. Mindkét lepárlás során a folyamat első és végső részében desztillált alkoholt (a „fejet” és a „farkat”) nem hasznosítják, ezzel biztosítva, hogy a lehető legtisztább és legjobb minőségű tequila kerüjön az El Jimador üvegekbe. A Casa Herradura erjesztési technikái legendásak. A Casa Herradura Tequila Ház képviselői azután kezdtek el kísérletezni a tequila érlelésével, miután a hatvanas években látogatást tettek Cognac-ban, ahol felismerték azt a csodás kölcsönhatást, ami hordó és a benne érlelt ital között jön létre. A Casa Herradura Tequila Ház volt az első, aki 1974-ben bevezette a Reposadót, mint tequila kategóriát, és pár évvel később az első Extra Anejót. Az El Jimador Reposado tequilát körübelül 60 napig érlelik tölgyfahordókban. Ma a Casa Herradura a legnagyobb, a legjobb amerikai tölgyfa hordókat használó hordós érlelő Mexikóban. Az El Jimador Tequila egy igazi mexikói kincs, melyet a magyar minőségi italfogyasztók is biztosan értékelni fognak. A tequilabarátok nagy része tisztán, só és citrom nélkül fogyasztja az El Jimador tequilát így élvezve e remek ital tökéletes aromáját.






Üdvözöljük az Újgyőri Italház Weboldalán


Az Italház elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. 18 éven aluliknak a szeszes ital fogyasztását nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

Elmúlt már 18 éves?

Igen Nem
Belépés





pp2

Kosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Az oldal generálásának ideje: 0.004415 seconds