542383 342545022483022 803124825 n

Termékkereső
Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Esetleges rendellenes működés esetén kérjük frissítse böngészőjét!

Ajánlott böngészők: Firefox 3, Internet Explorer6, Google Chrome 10, Opera 10, Safari 5 vagy újabb.

Látogassa meg a Ital-haz.hu webüzletet a ShopManianPannonhalmi Őszibarack pálinka 0,5LPannonhalmi Szamócapálinka 0.5L

Pannonhalmi Pálinka Parfüm (barack, birs, szilva, törköly, levendula)pdd.0.


Pannonhalmi Pálinka Parfüm (barack, birs, szilva, törköly, levendula)pdd.0.
Tekintse meg a nagy képet


Ár: 2 820 Ft
Egységár: 28200 Ft/l


:SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Az ágyas, kisüsti és mézes termékek mellett a Pannonhalmi Pálinkárium különleges termékei a Pálinka Parfümök, melyeket a nevükkel ellentétben nem magunkra, hanem az ételre kell fogyasztás előtt rápermetezni, hiszen a Pálinka Parfüm a Magyarországon termett legkiválóbb válogatott gyümölcsökből előállított pálinkakülönlegesség.


A termék nevét klasszikus megjelenéséről kapta, adagolófejes kupakja, formatervezett palackja és címkéje meghökkentő megjelenést biztosít azoknak. A Pálinka Parfümök négy ízvariációban kerülnek forgalomba, Pannonhalmán főzött barack, birs, törköly, és szilvapálinka kerül a kis üvegekbe. Az előételektől a desszertekig sokféle módon felhasználhatóak, így a pálinka már a készételeken is fogyasztható. Amellett, hogy egyedülálló, gyümölcsös ízt kölcsönöz az ételeknek, fel is erősíti az eredeti ízeket, mindezt alig néhány permetezésnek köszönhetően.

 

Levesek, gyümölcsök, hal-, vad- és szárnyas ételek, saláták, desszertek egyaránt ízesíthetőek vele, szórófejes adagolójának köszönhetően pedig éppen annyit permetezhetünk az ételre, amennyit ízlésünk kíván. A Birs Pálinka Parfümöt leginkább hideg gyümölcslevesre, friss salátákra, lazacra, mozzarellára és roston sült halakra ajánljuk, míg a Barack Pálinka Parfüm aszalt gyümölcsökkel töltött ételek, rostonsült szárnyasok, libamáj, és sertés szűzérme ízesítésére a legalkalmasabb. A Szilva Pálinka Parfümök elsősorban vad- és sertésételek, a Törköly Parfümök pedig az édességek (somlói galuska, fagylaltkelyhek, túrógombóc) ízvilágát fokozzák.


A termékcsalád sikerének kulcsa abban rejlik, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően használhatja a Pálinka Parfümöket, izgalmassá és gyümölcsössé varázsolva vele az ételeket.

több kategória


895 Hunnium pálinka (8)

Bolyhos pálinka (19)

Magna Cum Laude pálinka (26)

Pannonhalmi pálinka (32)

Zsindelyes pálinka (0)

Rézangyal pálinka (8)


Üdvözöljük az Újgyőri Italház Weboldalán


Az Italház elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. 18 éven aluliknak a szeszes ital fogyasztását nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

Elmúlt már 18 éves?

Igen Nem
Belépés

pp2

Kosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Az oldal generálásának ideje: 0.001413 seconds