542383 342545022483022 803124825 n

Termékkereső
Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Esetleges rendellenes működés esetén kérjük frissítse böngészőjét!

Ajánlott böngészők: Firefox 3, Internet Explorer6, Google Chrome 10, Opera 10, Safari 5 vagy újabb.

Termékbemutató
Látogassa meg a Ital-haz.hu webüzletet a ShopManianCanaRio Cachaca 40% 1LCaol Ila 18 years (éves) 43% 0,7L

Caol Ila 12 years (éves) 43% 0,7L


Caol Ila 12 years (éves) 43% 0,7L
Tekintse meg a nagy képet


Ár: 14 370 Ft
Egységár: 20528 Ft/l
SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark


Bár Port Askaig, Islay két kompkikötőjének egyike csak kőhajításra fekszik Caol Ilától, amíg nem ülünk hajóra, nem is sejtjük, hogy létezik ilyen üzem. 1846-ban építette Hector Henderson, aki két másik lepárlóüzemnél szerzett tapasztalatait kamatoztatva kiváló lehetőséget látott az öbölben, amelynek sziklapartját Skócia leggyorsabb árapályhulláma mossa. Csakúgy, mint napjainkban, Islay korábban népszerű single malt volt. Jelentősége egyre nőtt a század során, mert a kevert whiskyt előállító cégek felismerték, hogy némi füst összetetté és titokzatossá  teszi italukat. A kevert whisky élteti a Caol Ilát. A kevert whiskyk piacán betöltött kimagasló szerepe miatt az öreg üzemet 1974-ben megszüntették, és egy ma is működő, modern, nagyobb lepárlót építettek a helyére.
 Caol Ila malátawhiskyje csendben férkőzik fogyasztója kegyeibe. Füstös, de csak a háttérben. Caol Ilában minden másként történik - a zúzás, az erjesztés, de leginkább az üstök mérete és a vágáspontok térnek el.


12YO 43%


Aroma: kiegyensúlyozott keveréke az ózon frissességének, füstölt sonkának és némi moszatnak. Nagyon tiszta és enyhén füstös, kissé édes a háttérben. Angyalgyökér és tengerparti frisseség.
Íz: olajos, bevonja a nyelvet. Körték és boróka. A vége felé szárazabbá válik, bár a füst végig kitart, és  illatot, valamint szárazabbá váló, kiegyensúlyozó elemet kölcsönöz.
Lecsengés: finoman füstölt.


Üdvözöljük az Újgyőri Italház Weboldalán


Az Italház elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. 18 éven aluliknak a szeszes ital fogyasztását nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

Elmúlt már 18 éves?

Igen Nem
Belépés

pp2

Kosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Az oldal generálásának ideje: 0.003596 seconds