542383 342545022483022 803124825 n

Termékkereső
Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Esetleges rendellenes működés esetén kérjük frissítse böngészőjét!

Ajánlott böngészők: Firefox 3, Internet Explorer6, Google Chrome 10, Opera 10, Safari 5 vagy újabb.

Látogassa meg a Ital-haz.hu webüzletet a ShopManian

Webshop, webáruházak - wyw.hu



Metaxa 5* 38% 3LMetaxa Angels Treasure 41% dd. 0.7L

Metaxa 7* dd. 0,7L


Metaxa 7* dd. 0,7L
Tekintse meg a nagy képet


Akciós!
Ár: 5 390 Ft

Egységár: 7700 Ft/l








SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Karakteres, mégis lágy íz. Tisztán, vagy jéggel fogyasztva élvezheti leginkább. Koktélok kedvelői gyömbérrel keverhetik. 0.7 Liter 40%

Három fokozata van a görög brandynek, minőségük egyre javul a három csillagtól az öt és hét felé. A hét csillag több évtizedes érlelés eredménye. Színük általában világosabb és sokkal édesebb ízük van, mint a konyaknak, erőteljes karamellás jelleggel. A Metaxa márka Spyros Metaxa nevéhez fűződik, aki úgy vélte, hogy hatalmas lehetőség rejlik a mintegy 5000 éves hagyományokra visszatekintő görög borkészítésben, ennek köszönhetően alkotta meg és kezdte el gyártani 1888-ban Piraeus-ban a Metaxa márkát. Testvérei segítségével hamarosan sikerre vitték a családi vállalkozást, mely eleinte az Athéni elit körében vált népszerűvé, majd rajongókat nyert az ország határain túl is, különféle kitüntetések és díjak övezték útját. A Metaxát már 1900-ban elkezdték Amerikába exportálni. Spyros Metaxa 1909-ben elhunyt, halála után fiai vitték tovább a vállalkozást. 1960-ban megvásárolták a Kifissiai üzemet, ahol a mai napig is folyik a termelés. A Metaxát a mai napig az eredeti recept alapján készítik. A különleges bor, melyet lepárolnak kizárólag az Attikán termő szőlőfajtákból (Savatiano, Sultania és Black Cornith) készülhet. Az így nyert párlatot kézzel készített tölgyfahordókban érlelik 3-tól 30 évig terjedő időszakig (ez a készülő Metaxa típusától függ), majd Limnos és Samos szigetéről származó koros muskotályborokkal, kevés természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik. Ezt a keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szűrik át, majd további legalább 6 hónapig érlelik. Palackozás előtt 48 órán keresztül -6°C-os hőmérsékleten hűtik a folyadékot, majd ismét átszűrik.






Üdvözöljük az Újgyőri Italház Weboldalán


Az Italház elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. 18 éven aluliknak a szeszes ital fogyasztását nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

Elmúlt már 18 éves?

Igen Nem
Belépés





pp2

Kosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Az oldal generálásának ideje: 0.001189 seconds